Conferința Națională Eficacitate și Eficiență în Transporturi Conferința Națională Eficacitate și Eficiență în Transporturi Conferința Națională Eficacitate și Eficiență în Transporturi Conferința Națională Eficacitate și Eficiență în Transporturi

Stimati participanți,

Vă invitam sa utilizati una din modalitatile prezentate mai jos pentru a vă inregistra în cadrul conferintei EFFECT 2017. Confirmarea de  primire a rezumatului lucrarii o veți primi în cel mult 24 ore.

 

Formular de inregistrare a participantilor la Conferinta nationala EFFECT 2017:

(Toate campurile sunt obligatorii)

Persoanele care doresc sa participe la conferința EFFECT 2017 fără să prezinte o lucrare sunt rugate sa contacteze secretariatul științific (pana la 30 septembrie 2017)

Dacă există dificultăți în completarea șablonului anterior, vă rugăm să descărcați model rezumat(.doc), iar după completare să îl transmiteți secretariatului științific pe adresa de e-mail:

Ș.l.dr.ing. Oana DINU   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ș.l.dr.ing. Aura RUSCA  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

Lucrările vor fi publicate într-un volum colectiv la o editura CNCSIS.

Redactarea lucrărilor se va realiza conform normelor editoriale atasate (template lucrare). Lucrarea va fi scrisă în limba română, cu rezumat in limbile română și engleză, număr de pagini: minim 6, maxim 14.

Thursday the 5th. Conferinta EFFECT 2016 - Joomla Templates